Skip to content Skip to footer
BIOLOGIQUE RECHERCHE

Процедури за лице

Изключителна персонализирана грижа

Методът Biologique Recherche се основава на 40 години опит в използването на иновативни продукти и прецизни протоколи. Продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки,

извлечени от естествени или биотехнологични съединения и без добавени аромати. Козметичната процедура винаги се предхожда от персонална Диагностика на кожата

(подходяща едновременно за мъже и жени), използвайки анализ на Състоянието на кожата, уникален за всеки клиент.

Видове процедури

Процедури за лице с BIOLOGIQUE RECHERCHE

Ползи

  • Подобрена текстура на кожата: Процедурите помагат за изглаждане и усъвършенстване на повърхността на кожата, намалявайки появата на фини линии, бръчки и пори.
  • Повишена хидратация: Много от продуктите на Biologique Recherche са формулирани за дълбока хидратация на кожата, подобрявайки нивата на влага и водещи до по-плътен и младолик вид.
  • Баланс на кожата: Техните продукти са известни с това, че балансират нивата на pH на кожата и контролират излишното производство на себум, което може да помогне за намаляване на акне и създаване на по-равномерна тена.
  • Повишена сияйност: Редовната употреба на процедурите на Biologique Recherche може да доведе до по-ярък и сияен тен, като стимулира клетъчното обновяване и намалява тъпотата на кожата.
  • Персонализирани решения: Biologique Recherche предлага персонализирани режими за грижа за кожата, съобразени с индивидуалните нужди на кожата, което гарантира, че всяка процедура е високо ефективна и насочена към конкретни проблеми.

Ко–факторите представляват различни опции за надграждане на терапията ви, според състоянието на кожата, за подсилване на ефекта от нея. За още по – видими резултати, към всяка терапия може да се добави нанасяне на импрегнирана маска, адаптирана към формата на лицето Ви, за специфично и интензивно третиране.

*Попитайте при посещение при нас за възможните опции за вашата кожа

Свържете се с нас.

Имате въпроси?
Свържете се с нас!

Стараем се да отговорим на всички съобщения до 24 часа. Ако запитването ви е спешно, обадете ни се.

Враца, ул. "Полковник Лукашов" 5, ет.2, офис 3